Rychle, kvalitně, levně ... ale vždy s plnou zárukou.

Jak vybrat dobrého malíře pokojů

29.03.2012 14:28

Zamýšlíte doma či ve firmě vymalovat a neznáte žádného dobrého malíře ? Pak budete muset malíře pokojů sehnat. Jak ale najít toho pravého a nezmýlit se ? Špatně vymalovaný byt nebo interiér vymalovaný nekvalitním barvami není jistě naším záměrem. Poradíme Vám, jak to dělají naši spokojení zákazníci :

Dobrý malíř pokojů by měl především 

  • mít dobré reference zákazníků - špatného malíře Vám jistě nebude doporučovat nikdo, kdo si od něj nechal vymalovat byt či kancelář, ledaže by to byl Váš skrytý nepřítel - zajímejte se o osobní zkušenosti sdělené osobně, v blozích, na Facebooku apod.
  • schopnost prokázat se ukázkou předešlých prací - žádejte po něm fotografie, webovou prezentaci, kontakty na předešlé zákazníky (pozor na to, aby to nebyli jeho kamarádi či kolegové ...)
  • mít dostatečnou malířskou praxi - malíř, který se neživí malováním bytů alespoň 5 let, u Vás sice jistě nasbírá cenné zkušenosti, ale bude se na Vašem bytě učit za Vaše peníze
  • pracovat podle moderních postupů, používat moderní malířské techniky a materiály (štětka a rozmíchané vápno už opravdu řadu let nejsou v kurzu ...)
  • slušně jednat se zákazníkem - pryč je doba, kdy jsme byli rádi, že jsme sehnali alespoň nějakého malíře, i když byl sprostý jak havíř a vypil v práci 10 piv denně
  • mít dostatečnou kvalifikaci pro svoji práci - teorie barev a znalost chemického složení a vlastností malířských materiálů vyžaduje určitý stupeň vzdělání a inteligence
  • hlavně by ale měl umět dobře malovat interiéry

 

Jak ale takového malíře sehnat ? 

V dnešní době nic složitého. V první řadě se zeptejte známých a přátel, koho by Vám doporučili. Je téměř jisté, že nějaký malíř pokojů již u nich v minulosti provedl nějaké malířské práce. Nikoho neznají ? Nevadí.

Ve druhém sledu najděte reference na malíře na internetu. Zde najdete zkušeností tolik, že budete mít možná problém rozhodnout se, na čí radu nakonec dát. Zvláště těžké rozhodování tehdy, když na internetu v blozích a fórech plácají debatující páté přes deváté a více než poradit druhým si vlastně chtějí zanadávat na všechny a všechno, co jim ztrpčuje život. Možná nakonec dojdete k zoufalému závěru, že všichni zde zmínění malíři pokojů jsou vlastně špatní a není z čeho vybrat ... jednoduše proto, protože když už český člověk může vyjádřit někde svůj svobodný názor, většinou někoho spíše poškodí než by jej pochválil. Pozitivní zkušenosti se tedy budou hledat špatně, protože český člověk nerad někoho veřejně velebí.

Třetí možnost je spolehnout se na doporučení těch, kteří se na vyhledávání kvalitních řemeslníků profesionálně specializují a systematicky oddělují zrno od plev. A právě v tomto Vám můžeme pomoci my. Ekomplex je zákaznický systém, který vyhledává a sdružuje v profesním cechu jen ty řemeslníky, kteří prokázali svoje kvality natolik, že je doporučuje jak většina zákazníků, tak i kolegové z oboru. A když už nějakého řemeslníka doporučí jeho konkurent, pak nelze než věřit, že na doporučení bude nějaké to zrno pravdy ... 

Jsme rádi, že si u nás můžete poptat a posléze objednat práci jen kvalitních malířů, natěračů a dalších řemeslníků.

 

Ekomplex - systém kvalitních zákaznických služeb

 

Vyhledávání

Kontakt

Natěračství a malířství Ekomplex CZ Všechna větší města v ČR Volejte : 840 840 600