Rychle, kvalitně, levně ... ale vždy s plnou zárukou.

10 nejlepších webů o malování pokojů

09.10.2012 18:07

Informovaný zákazník je pro nás dobrý zákazník, neboť se v problematice malířských prací dobře orientuje, ví co chce a proč to chce. Projeví-li informovaný zákazník zájem o malování pokojů, nemusíme se příliš zabývat jeho motivací, srovnáváním výhod a nevýhod různých druhů malířských prací a obecnými informacemi. Můžeme rovnou přejít k technickým a ekonomickým aspektům konkrétní nabídky, což šetří čas zákazníka i našich specialistů na malířské práce. 

Proto jsme pro Vás vybrali z našeho pohledu 10 nejlepších webů o malování pokojů, na nichž najdete podrobné informace o všech druzích malířských prací a natěračských služeb. Naši malíři pokojů Vám doporučují navštívit tyto stránky a seznámit se podrobně s problematikou malířských prací dříve, než se rozhodnete jednat o realizaci Vašeho záměru k vymalování Vašeho bytu.

 

Doporučujeme navštívit tyto webové stránky, kde jsou nejlépe zpracované informace o malování pokojů :

 

  1. Malířský pr ůvodce - web věnovaný malířským technikám a podrobným malířským postupům. Přehledně zpracované postupy a informace pro všechny, kteří si chtějí malování pokojů provést svépomocí, anebo jen chtějí rozumět práci pozvaného odborníka na malování bytů.
  2. JUB videonávod : Jak vymalovat byt - vynikajícím způsobem zpracovaný videonávod na vymalování bytu, zpracovaný firmou JUB - předním výrobcem malířských materiálů a pomůcek. Jestliže se chcete naučit malovat jako opravdoví profesionálové a vyvarovat se nepříjemných omylů a chyb, je pro Vás shlédnutí tohoto videa takřka povinností.
  3. eFARBY videonávod : Jak na malování bytu - další velmi hezky zpracovaný videonávod Vás seznámí s optimálním postupem, který je využitelný pro malování pokojů se všemi typy stěn - panel, sádrokarton, cihla, tvárnice. Je zde porovnám postup malování bytu malířskou štětkou a malířským válečkem. Najdete zde také informace o míchání malířských barev.
  4. Jak vymalovat - přehledně zpracovaný web o malířských technikách a malování bytů obecně. Naleznete zde podrobné návody, jak vymalovat obývací pokoj, dětský pokoj, ložnici, kuchyni, jak pracovat s malířskými barvami a další potřebné informace. Nevíte-li, jaké do bytu zvolit barvy, jakým způsobem připravit stěny předmalování, anebo jak zabezpečit nábytek a podlahy před potřísněním barvou, navštivte a čtěte tento web.
  5. iReceptář - pěkně zpracovaný článek "Jak vymalovat byt a které barvy a odstíny zvolit" Vám pomůže v plánování barevného ladění Vašeho interiéru dříve, než se pustíte do vlastního malování. Najdete zde také podrobné informace o doporučeném pracovním postupu při malování bytu a pokojů. V navazujících článcích se pak dozvíte mnohé praktické rady, jak postupovat při štukování, tmelení spár, opravách sádrokartonů, o opravě prasklého stropu a další cenné informace.
  6. Blesk.CZ Hobby - na tomto velmi navštěvovaném webu je pěkně zpracovaný článek "Chystáte se vymalovat byt ? To zvládnete i bez malíře". Zde najdete opět velmi přehledně zpracovaný návod k malování bytu včetně názorné grafiky.
  7. StavimeSen.CZ - kdo by neznal pořad "Jak se staví sen" České televize ? Stejně jako jsou promyšleně zpracovány videonávody tohoto televizního pořadu, jsou na tomto webu neméně hezky rady a postupy malířských prací zpracovány v textové a grafické podobě. A kdo by nebyl schopen tištěný návod pochopit, ten má možnost se prokliknout na záznam televizního pořadu o malování pokojů.
  8. Dům a Byt - webový portál www.dumabyt.cz je prošpikován podrobnými návody ve stylu "jak na to". Článek "Jak správně vymalovat" je příkladem výborně zpracovaného návodu na malování pokojů svépomocí. Formou foceného komiksu je zde krok za krokem zobrazen návod na přípravu pokoje před malováním, namíchání barev, malování ploch válečkem a dokonce na zpracování dekorativních nástěnných maleb pro ty, kteří nemají rádi fádnost jednobarevných ploch.
  9. Jak vymalovat pro ženy - magazín ProZeny.cz je známý řadou návodů na domácí a řemeslné práce, zpracovaných způsobem pochopitelným i pro úplné laiky. Považujete-li se za laika, anebo jste jako každá žena odborníkem na stovky jiných činností, ale nezaleknete se výzvy pustit se i do takové mužské záležitosti, jako je malování bytu, pak s pomocí tohoho webu práci zvládnete návrh barevného ladění místností tak, že výsledek nebude rozeznatelný od práce profesionálního návrháře interiérů.
  10. Jak vymalovat byt podle Feng Shui - pro všechny, kteří se zajímají o eseterické vědy, není pojem Feng Shui neznámý. Toto asijské učení pracuje s energiemi v prostoru a hledá cestu k jejich harmonizaci. Navrhněte si barevné ladění bytu v souladu s učením Feng Sui s pomocí tohoto článku a vychutnejte si pocity člověka žijícího v interiéru, který Vás bude trvale nabíjet pozitivní energií.

Doporučíte nám další zajímavé články na téma malování ?

Datum: 11.01.2018

Vložil: Pavel

Titulek: Informace o malování

Zde jsou pěkně zpracované návody o malování a natírání různých materiálů a prostor:
https://malirstvi-vysocina.cz/malirske-prace/malovani-pokoju-zdar-nad-sazavou

Vyhledávání

Kontakt

Natěračství a malířství Ekomplex CZ Všechna větší města v ČR Volejte : 840 840 600